måndag 24 augusti 2009

Ny frisyr. Och jag är så PACKAD!! Jag tog farväl av alla underbara vänner idag och igår. :( Det var lite jobbigt, för jag vet att vi inte kommer att ses på ett tag och de betyder verkligen ALLT för mig. Jag har beställt resa hem till jul. Den 18 december kl. 21.40 är jag hemma. Och jag åker den 4 januari kl. 16.03.

6 kommentarer:

  1. Snygg frisyr men vill bara påpeka att ditt rum ser så trist, helt enkelformit ( haha ) på bild speciellt utan färg !!!

    Guess how ?

    SvaraRadera
  2. Hur har resan gått kära kusin?? :-D fatta LONDON!!!!!

    GLÖM INTE!!! Om du får hemlängtan så är det ett big no no att bara gå in på rummet och tänka på Sverige utan så fort du får hemlängtan GÖR NÅT, spela spel med dina syskon whatever, bara lite tips ;-)

    SvaraRadera
  3. Peter,
    Ja, jag har ju bara sett förorten London än så länge.
    Tack för tipset! Men tydligen så förväntar dom sig att jag ska göra det, gå upp på mitt rum och chatta... Men jag tror inte dom säger nej till spel om jag frågar. :)

    SvaraRadera
  4. Snygg frisyr, och lova att du och jag kommer träffas när du är hemma över julen, okej? Annars blir jag sjukt ledsen, för vi har nästan inte träffats på ett år, och jag saknar dig sååå mycket att det inte går att sakna dig mer :( <3

    SvaraRadera
  5. men sara, jag trodde aldrig du hade varit packad ;) jag saknar dig jättejättemycket! hoppas du fick mitt sms. jag älskar dig! :D

    SvaraRadera
  6. Matilda, Jag ska försöka...Saknar dig med!

    Angelika, fick du mitt?

    SvaraRadera